košík 0 položek 0,- Kč bez DPH

Hlavní kategorie
Světelné zdroje - žárovky Bodová světla - vestavná Transformátory Zářivková svítidla LED a Designová svítidla Svorky Dýhy Průmyslová lepidla disperzní lepidla Tmely a montážní pěny Stahovací pásky

Velkoobchodní spolupráce - stahovací pásky

velkoobchodni-spoluprace-stahovaci-pasky

Průmyslové stahovací pásky známé taky jako elektrikářské pásky. Tento sortiment nachází velmi široké využití v různých odvětví průmyslu ale i u každého doma.

 Naše stahovací pásky jsou Evropským výrobkem a splňuji řadu kritérii v různých výrobách i velmi náročné požadavky na jejích vlastnosti. Všechny testy podloženy Evropskými certifikáty.

Zabýváme se velkoobchodním prodejem stahovacích pásek a našimi hlavními obchodními partnery jsou výrobní a maloobchodní firmy v celé střední Evropě, které kladou velký důraz na kvalitu, cenu a servis spojený s dodávkami pásek. Náš internetový obchod adamos.cz se zaměřuje na online prodej stahovacích pásek v České a Slovenské republice. Disponujeme velkými skladovými zásobami, kde každý měsíc „otočíme“ několik kamiónů pásek. Snažíme se držet na skladě dostatečné zásoby, abychom byli schopni pokrýt i nečekané objednávky naších i nových zákazníků.

Naše nabídka zahrnuje nejpoužívanější stahovací pásky STANDARD, které používá každý údržbář, technik nebo se používají pravidelně ve výrobě. Naše kvalitní elektrikářské pásky STANDARD nabízíme také v barevných provedeních (červené, modré, zelené a žluté).  Další často používané pásky jsou detekovatelné, tedy pásky s příměsi částeček kovu pro identifikaci detektorem kovu.

Aktuálně jsme rozšířili nabídku o nové druhy stahovacích pásek. Naleznete u nás rozepínací pásky, kuličkové pásky, pevné 2 lock pásky, pásky se štítkem nebo stahovací pásky z nerezové oceli.

Pokud hledáte levné stahovací pásky, ale přitom s velmi vysokou kvalitou zpracování a mnoha certifikáty pro doložení všech potřebných vlastností jste u nás správně. Nabízíme 100% servis a pomoc s výběrem správné pásky. Zabýváme se pravidelnými a dlouhodobými spolupracemi s mnoha maloobchody, výrobními a servisními podniky, kde máme nadstandartní obchodní vazby. Přidejte se k nám a vyzkoušejte jak dobrá může být spolupráce s námi. Levné elektrikářské pásky s maximální možnou kvalitou pouze u nás.


Napište nám

Nevíte si s něčím rady, nebo se chcete na něco zeptat, neváhejte, rádi Vám pomůžeme.





Informace o zpracování osobních údajů