košík 0 položek 0,- Kč bez DPH

Hlavní kategorie
Světelné zdroje - žárovky Bodová světla - vestavná Transformátory Zářivková svítidla LED a Designová svítidla Svorky Dýhy Průmyslová lepidla disperzní lepidla Tmely a montážní pěny Stahovací pásky

Kontaktní lepidlo ve spreji Spray-Kon A505.

kontaktni-lepidlo-ve-spreji-spray-kon-a505

Tato novinka mezi stříkacími lepidly je vhodná opravdu pro každého. Lepidlo A505 se nanáší stříkáním na obě lepené plochy a má obdobné vlastnosti jako známé a velmi rozšířené lepidlo ve spreji Spray-Kon B707, které má průmyslové využití. Rozdíl mezi těmito lepidly je značný, a to v použitém rozpouštědle a hnacím plynu. Zatím co lepidlo B707 používá osvědčený, ale nebezpečný dichlormetan, lepidlo A505 obsahuje pouze takové složky, které jsou neutrální k životnímu prostředí. Stříkací lepidlo Spray-Kon A505 lze použít i pro domácí a hobby práce.

Lepidlo ve spreji Spray-Kon A505 má velmi široké využití. Ojediněle dobrá přilnavost k většině materiálům jako např.: dřevo, plast, kov, guma, korek, sklo a další otevírá dveře do různých oborů, kde má lepidlo A505 své místo.

Rychlá a čistá práce spojená s kvalitou spoje, který odolává síle 1,4 N/mm2, bez vlivu na ozonovou vrstvu, velká vydatnost spreje až 2,5m2 lepeného spoje jsou přednosti, které málo které konkurenční lepidlo ve spreji nabízí. I pro to se lepidlo velmi rychle dostalo do povědomí a je stálé vyhledávanější jak průmyslovými podniky, tak hobby kutily.


Napište nám

Nevíte si s něčím rady, nebo se chcete na něco zeptat, neváhejte, rádi Vám pomůžeme.





Informace o zpracování osobních údajů