košík 0 položek 0,- Kč bez DPH

Hlavní kategorie
Světelné zdroje - žárovky Bodová světla - vestavná Transformátory Zářivková svítidla LED a Designová svítidla Svorky Dýhy Průmyslová lepidla disperzní lepidla Tmely a montážní pěny Stahovací pásky

Jak vybrat kontaktní lepidlo nanášené stříkáním…?

jak-vybrat-kontaktni-lepidlo-nanasene-strikanim

Aktuálně na trhu je spousty různých druhů kontaktních lepidel nanášených stříkáním od různých výrobců. Jak se v tom orientovat a které lepidlo na co použít? V tomto článku Vám přiblížíme jak lépe vybrat to správné lepidlo. Většina prodejců, stejně jako my nabízí mnoho druhů lepidla ve sprejích nebo tlakových nádobách. Zda koupit více sprejů nebo tlakovou nádobu jsme psali v přechozím článku. Není to tak, že všechny lepidla jsou stejná a mění se pouze štítek. Lepidla to je chemie a malá změna ve složení nám výrazně změní výsledné vlastnosti spoje, proto není vhodné podceňovat výběr lepidla. Pokud nakupujete u prověřeného prodejce, určitě Vám rádi pomohou s výběrem, ti nejlepší Vám poskytnou kompletní servis.  Návštěva přímo u Vás na firmě, představení nabídky a zaučení pracovníků. Pro snazší orientaci zde je malé rozdělení:

STA-PUT A SPRAY-KON B700 A B707 – Velmi populární a oblíbené v průmyslové výrobě. Vhodné k lepení většiny materiálů. Odolávají teplotě do 90 °C.

1.      Výroba nábytku – lepení různých laminátů (umakartů), dřevotřísky, korku, hran PVC a ABS, ochranných lišt, zrcadel a dalších mat.

2.      Výroba nerezového nábytku – lepení dřevotřískových výztuh nerezových stolů.

3.      Výroba výtahů – lepení různých laminátů (umakartů), zrcadel, nerezových plechů a dalších materiálů.

4.      Přestavby vozidel – lepení obkladů

5.      Výroba divadelních kulis – lepení podlahových krytin, čalounických materiálů, molitanu, plakátů, dřevotřísky, umakartů a jiných materiálů.

6.      Reklama – výroba veletržních stánků a další.

7.      Kovovýroba - lepení montážních ploch na pracovní stoly, lepení ochranných ploch na palety.

8.      Výroba kompozitu – fixace skelných vláken v tlakových formách.

 

SPRAY-KON MAX  - Speciálně upravené lepidlo s vyšším obsahem sušiny pro pevnější spoj. Až o 60% vyšší pevnost spoje než u běžně prodávaných lepidel. Další výhodou je vyšší odolnost proti teplotě až 130 °C (100 °C po dobu 24h). Použití obdobné jako Sta-Put nebo Spray-Kon B700/B707

SPRAY-KON S200 A S202 – Vhodné k lepení polystyrénu, čalounických látek, molitanu, papíru, dřeva, laminátů a dalších. Lepidlo po nanesení stálé lepivé – lze lepit jednostranným nanesením lepidla. Odolává teplotě do 90 °C.

SPRAY-KON lepidlo na koberce – Lepidlo je lepivější, doporučuje se nanesení lepidla na obě lepené plochy. Speciálně vyvinuto pro podlaháře k lepení koberců a dalších podlahových krytin. Dále dobře spojuje: korek, papír, karton, textilie, polyuretanové pěny a další k různým druhům podkladu: dřevo, plast, beton nebo ocel.

SPRAY-KON SOFA A MOTO – Speciálně vyvinutá lepidla pro čalouníky, aby spojovalo většinu čalounických materiálu jako: textilií, molitanů, kůže, plsti, kobercových podlahových krytin a spoustu dalších. Vyráběno pouze ve 500 ml sprejích.

SPRAY-KON CLEAN – je čistič, mycí prostředek pro čištění nejrůznějších povrchů od nečistot, zbytků lepidla, tužky, popisovačů a dalších mastnot. Nezanechává stopy ani černém lesku. Pro odstranění nežádoucího lepidla můžete použít čistič Spray-Kon R505 ve spreji.


Napište nám

Nevíte si s něčím rady, nebo se chcete na něco zeptat, neváhejte, rádi Vám pomůžeme.





Informace o zpracování osobních údajů